Al bressol de la calçotada
"Pop up xef" a Valls: cuiners en lluita per reinventar el romescu
"Pop up xef" aterra a la capital de l'Alt Camp on dos cuiners joves i vitals, la Sara Movilla i l'Aleix Andreu, competeixen per preparar el plat que representi més bé Valls, una població que no coneixen de res. Sabran fer romescu o salsa de calçot?
23/12/2020 - 23.00 Actualitzat 23/12/2020 - 21.58
El Marc Ribas i l'equip de "Pop up xef" fan cap a Valls. En aquesta sisena edició del programa, la Sara Movilla i l'Aleix Andreu competeixen per ser el xef més original i creatiu, i, sobretot, el que millor sàpiga captar l'essència de la capital de l'Alt Camp per plasmar-la en un plat.
Després de recórrer els seus carrers i parlar amb els veïns, s'adonaran que Valls és, per sobre de tot, calçots i castellers. És a dir, que Valls és Catalunya en estat pur.
De la seva mà, i gràcies als representants de les dues colles dels Xiquets de Valls, la Colla Joves i la Colla Vella, recordaran el primer aniversari de la gran gesta de totes dues colles: el 27 d'octubre del 2019, quan van carregar el 3 de 9 sense folre, un castell de dificultat màxima, mai aconseguit fins aleshores.
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump
20 municipis rebran 233 milions de la llei de barris: quins són i a què destinaran els diners
Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona
L'Ajuntament de Badalona fa fora les desenes de persones acampades davant el B9
Ordeig diu que els experts europeus no veuen per ara indicis que la pesta porcina sortís de l'IRTA-CReSA