Cambrils
Tanca la setena edició de les jornades gastronòmiques i turístiques de Cambrils
La cuina de la tòfona ha clausurat la setena edició de les jornades gastronòmiques i turístiques que organitza l'Escola d'Hostaleria de Cambrils. Amb les jornades, els alumnes poden rebre classes pràctiques de professionals del sector.
07/03/2003 - 00.00 Actualitzat 09/11/2006 - 09.57
Els alumnes de cuina de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils han pogut aprendre com cuinar i conservar la tòfona a més de diverses receptes en què la tòfona té un paper fonamental. Com a mestre han tingut el xef del restaurant Can Jubany de Calldetenes, a Osona, guardonat amb una estrella de la "Guia Michelín". Entre les receptes que ha elaborat hi ha una ració de tòfona a la papillota, que és el plat més car de la seva carta. Només s'ha de pensar que un quilo de tòfones es troba al mercat entre 500 i 600 euros. Les receptes de tòfona tanquen les setenes jornades gastronòmiques i turístiques que es fan a l'escola de Cambrils, on també han participat altres professionals de la pastisseria, la xarcuteria, l'ornamentació i l'animació turística.
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump
20 municipis rebran 233 milions de la llei de barris: quins són i a què destinaran els diners
Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona
L'Ajuntament de Badalona fa fora les desenes de persones acampades davant el B9
Ordeig diu que els experts europeus no veuen per ara indicis que la pesta porcina sortís de l'IRTA-CReSA