Loteria Nadal 2025
Arxius Epstein
Inuncat
Selectivitat 2026 (PAU)
Bustos cas Mercuri
Sumar PSOE
B9 de Badalona
Shein
Sospitós Universitat de Brown
UE Ucraïna fons russos congelats
Ordeig IRTA-CReSA
Incendi Hospitalet de Llobregat
Guardiola
Pedri Barça
Joan Laporta

Cambrils

Tanca la setena edició de les jornades gastronòmiques i turístiques de Cambrils

La cuina de la tòfona ha clausurat la setena edició de les jornades gastronòmiques i turístiques que organitza l'Escola d'Hostaleria de Cambrils. Amb les jornades, els alumnes poden rebre classes pràctiques de professionals del sector.

07/03/2003 - 00.00 Actualitzat 09/11/2006 - 09.57

Els alumnes de cuina de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils han pogut aprendre com cuinar i conservar la tòfona a més de diverses receptes en què la tòfona té un paper fonamental. Com a mestre han tingut el xef del restaurant Can Jubany de Calldetenes, a Osona, guardonat amb una estrella de la "Guia Michelín". Entre les receptes que ha elaborat hi ha una ració de tòfona a la papillota, que és el plat més car de la seva carta. Només s'ha de pensar que un quilo de tòfones es troba al mercat entre 500 i 600 euros. Les receptes de tòfona tanquen les setenes jornades gastronòmiques i turístiques que es fan a l'escola de Cambrils, on també han participat altres professionals de la pastisseria, la xarcuteria, l'ornamentació i l'animació turística.