
Torna "Joc de cartes estiu" amb noves rutes gastronòmiques
Marc Ribas recorre Catalunya per trobar els restaurants més singulars en la novena temporada estiuenca de "Joc de cartes", a TV3 i la plataforma 3Cat
31/07/2025 - 14.01 Actualitzat 06/08/2025 - 12.35
Dimecres, 6 d'agost, torna "Joc de cartes estiu" amb la novena temporada, en què Marc Ribas explorarà el territori per trobar restaurants únics i donar a conèixer el talent dels restauradors del país. Aquesta nova edició oferirà cinc capítols temàtics i un especial final, amb els moments més destacats de la temporada.
En cada programa, tres parelles de restauradors competiran per demostrar que el seu establiment és el millor i endur-se els 3.000 euros de premi. La temporada proposa un recorregut estiuenc per diversos indrets del país, amb estils i propostes gastronòmiques molt diverses.
Els sis capítols
"El restaurant més romàntic de Barcelona"
Locals íntims amb música en viu, clubs secrets i espais amb encant competiran per convertir-se en el lloc ideal per a una cita inoblidable.
"El millor restaurant de Platja d'Aro"
En plena Costa Brava, tres establiments lluitaran per demostrar que saben captivar amb la seva cuina i unes vistes espectaculars.
"El millor arròs del Barcelonès"
Els arrossos, plats estrella de l'estiu, seran els protagonistes d'un capítol intens on el producte i la tècnica marcaran la diferència.
"Les millors tapes del Vallès"
Restaurants amb tapes casolanes, cuina de mercat i propostes innovadores es disputaran el títol en un episodi pensat per compartir amb amics i família.
"La terrassa amb més encant del Maresme"
El Maresme tancarà la ruta gastronòmica amb tres terrasses que combinen bona cuina, vistes de postal i un ambient immillorable per acomiadar l'estiu.
"Navegant pels millors moments"
El sisè capítol serà un especial que recollirà les situacions més divertides, emotives i sorprenents d'aquesta temporada estiuenca.
Compromís amb l'entreteniment i el servei públic
"Joc de cartes" és un dels formats d'entreteniment de referència de 3Cat i forma part del seu compromís amb continguts d'actualitat que entretenen i acompanyen, però que també tenen un vessant divulgatiu i de servei públic. El programa també té la vocació de posar en valor el territori i la cultura gastronòmica catalana.
Avui és notícia
Tres milions de porcs i senglars morts: el viatge de la pesta porcina per la Unió Europea
Senglars: d'estar prop de l'extinció a ser un risc per a l'expansió de la pesta porcina africana
El preu del porc segueix baixant en picat per evitar excedents i facilitar l'exportació a Europa
S'eleven a 13 els positius per pesta porcina africana, tots dins de la zona afectada
Els pescadors de peix blau podran vendre una part de les tonyines que capturin accidentalment