Manlleu
Un forner de Manlleu recrea el pa negre de la postguerra per homenatjar la novel·la d'Emili Teixidor
La novel·la d'Emili Teixidor "Pa negre", portada a la gran pantalla per Agustí Villaronga, ha inspirat el forner Francesc Altarriba de Manlleu, Osona, que ha recreat un pa negre que recorda el de la postguerra. Aquest, però, l'ha adaptat al segle XXI, fent-lo de gust agradable i amb propietats alimentàries que el fan més saludable. Per a la seva elaboració, ha combinat una desena de cereals, entre els quals es troba el fajol, que li dóna la tonalitat fosca. El pa, que pesa 300 grams, té un preu de dos euros i quinze cèntims i es comercialitzarà per tot Espanya.
04/05/2011 - 12.31 Actualitzat 04/05/2011 - 14.06
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump
20 municipis rebran 233 milions de la llei de barris: quins són i a què destinaran els diners
Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona
L'Ajuntament de Badalona fa fora les desenes de persones acampades davant el B9
Ordeig diu que els experts europeus no veuen per ara indicis que la pesta porcina sortís de l'IRTA-CReSA