Un oli català rep el guardó al millor verge extra en la categoria d'olis afruitats madurs
Barcelona (ACN).- L'oli Dauro de Torroella de Fluvià (Alt Empordà) ha guanyat el 'Premi Aliments d'Espanya al millor oli d'oliva verge extra de la campanya 2011-2012' en la categoria d'olis afruitats madurs que atorga el Ministeri d'Agricultura. A més, han resultat finalistes els olis catalans Agricola ICA.ISC. de Riudecanyes i Colselva SCCL de la Selva del Camp, de la comarca del Baix Camp. L'oli que ha obtingut el Premi Aliments d'Espanya amb major puntuació ha estat el presentat per Hacienda Queiles de Tudela (Navarra) que, a més, ha rebut el guardó al millor oli d'oliva verge en la categoria de producció ecològica. El premi està dividit en les categories de producció convencional i producció ecològica.
13/04/2012 - 21.30 Actualitzat 13/04/2012 - 21.30
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump

Desenes de persones passen la tercera nit al ras al voltant del B9 de Badalona
"Estem desbordats": els fabricants de balises, a pocs dies de l'obligatorietat dels llums V16
Balisa V16 o triangles, si viatges fora? Què cal fer servir a cada banda de la frontera
Mor de forma sobtada Slavko Aleksic, un testimoni clau dels "safaris humans" de Sarajevo