
"Un restaurant caníbal a Berlín" entrevista Alfred Romagosa, Premi Nacional de Gastronomia
Aquest diumenge, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, entrevista Alfred Romagosa, que acaba de ser reconegut amb el Premi Nacional de Gastronomia al millor cap de sala
19/03/2021 - 10.31 Actualitzat 19/03/2021 - 10.31
Alfred Romagosa és l'actual maître del restaurant Fermí Puig de Barcelona i fa més de 30 anys que es dedica a aquesta professió. Ha treballat a les millors cases aquí i a fora; i ha servit grans personalitats. Encara que segurament la seva clienta més famosa és la Reina Elisabet II, a qui va estar servint cada setmana a l'Hotel Ritz de Londres. La seva trajectòria exemplar acaba de ser reconeguda amb el Premi Nacional de Gastronomia al millor cap de sala.
També seu a taula del restaurant caníbal, el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, que parlarà de la carn de laboratori. Com es produeix? Tal com diu Bill Gates, "la carn sintètica salvarà el món"?
A més la cuinera Maria Nicolau, aquest diumenge, fa el dinar a Agatha Christie i li cuinarà pollastre a l'ast. Descobrirem quin és el so del Salvador Garcia-Arbós i el crític Philippe Regol se sotmet a un altre tast perillós al "Nyap o top?"
Avui és notícia
Entitats socials es mobilitzen per acollir els desallotjats del B9 de Badalona i que no dormin al ras
La pluja torna a causar inundacions a Badalona i obliga a evacuar un bloc de pisos a Granollers
La mascareta serà obligatòria 15 dies més als centres de salut i residències després de Nadal
Dossier Epstein: què s'ha publicat, qui hi apareix i quines novetats hi ha
Arribada d'estrangers qualificats: cada cop són més, tot i el difícil accés al mercat laboral