
Diumenge
"Un restaurant caníbal a Berlín" parla de la fam que genera la pandèmia
Aquest diumenge, 20 de setembre, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, s'endinsarà en els problemes de fam que generen les pandèmies i farà un repàs de les grans marques que controlen l'alimentació mundial
18/09/2020 - 08.42 Actualitzat 18/09/2020 - 08.41
Totes pandèmies comporten, malauradament, fam. Què és la fam? Què és la gana? Amb la crisi de la Covid-19, quins sectors de la societat patiran més per aconseguir aliments? "Un restaurant caníbal a Berlín" parla sobre la fam a casa nostra i a altres llocs del món, ara i en temps passats, amb Josep Maria Salrach, historiador i catedràtic emèrit de la Universitat Pompeu Fabra.
I Marc Casanovas estrena secció. Des de Boston, als Estats Units, repassarà les grans marques que controlen el mercat de l'alimentació mundial. La primera que seu a taula és un clàssic del menjar ràpid: Mc Donald's.
Segur que molts nens frisen per anar al McDonald's alguna vegada a la vida. Com podem educar el paladar dels més petits a menjar bé? Traslladem la pregunta al director de la Fundació Alícia, Toni Massanés. El so del Salvador Garcia-Arbós és el d'una boca plena de pernil del bo i el soroll que fa en mastegar-lo.
A més, el nostre crític de capçalera, Philippe Regol, s'atreveix a tastar una paella marinera de microones al "Nyap o top?" de Gerard Jubany. I tanquem el restaurant amb cinema: una escena de "Green book".
Avui és notícia
Publicat el Dossier Epstein: milers de documents de la xarxa pedòfila de l'empresari amic de Trump
20 municipis rebran 233 milions de la llei de barris: quins són i a què destinaran els diners
Relators de l'ONU denuncien el "tracte cruel i degradant" del desallotjament del B9 de Badalona
L'Ajuntament de Badalona fa fora les desenes de persones acampades davant el B9
Ordeig diu que els experts europeus no veuen per ara indicis que la pesta porcina sortís de l'IRTA-CReSA