S'han trobat 4 resultats per collserola.
MeteoMauriResum anual de l'Observatori Fabra, el mosaic agrícola de Collserola i el potencial de les faves
"MeteoMauri" amb un resum de l'any a l'Observatori Fabra. En aquesta serra, la de Collserola, hi treballa de valent la Fundació Catalunya La Pedrera. Ens acostem a la seva feina amb el projecte de recuperar el mosaic agrícola. També marxem a esquiar a Baqueira-Beret, i descobrim el potencial de les faves. Parada i fonda en un restaurant que fa 75 anys als peus del Tibidabo.
"MeteoMauri" amb un resum de l'any a l'Observatori Fabra. En aquesta serra, la de Collserola, hi treballa de valent la Fundació Catalunya La Pedrera. Ens acostem a la seva feina amb el projecte de recuperar el mosaic agrícola. També marxem a esquiar a Baqueira-Beret, i descobrim el potencial de les faves. Parada i fonda en un restaurant que fa 75 anys als peus del Tibidabo.
MeteoMauriLa recuperació del mosaic agrícola de Collserola
Abordem la recuperació del mosaic agrícola de Collserola, el pulmó verd de l'àrea metropolitana. Miquel Rafa, director de Sostenibilitat i Territori de la Fundació Catalunya La Pedrera, explica com és el projecte que impulsen també amb la cooperativa L'Olivera i el Parc Natural de Collserola. Es volen recuperar antics conreus com les oliveres per reduir el risc d'incendis, afavorir la biodiversitat i produir aliments d'alt valor afegit, tot generant ocupació socialment inclusiva.
Abordem la recuperació del mosaic agrícola de Collserola, el pulmó verd de l'àrea metropolitana. Miquel Rafa, director de Sostenibilitat i Territori de la Fundació Catalunya La Pedrera, explica com és el projecte que impulsen també amb la cooperativa L'Olivera i el Parc Natural de Collserola. Es volen recuperar antics conreus com les oliveres per reduir el risc d'incendis, afavorir la biodiversitat i produir aliments d'alt valor afegit, tot generant ocupació socialment inclusiva.
El matí de Catalunya RàdioEl matí, de 7 a 8 h (Hora informativa) - 11/12/2025
La Generalitat vol reduir a la meitat els cent vint-i-cinc mil porcs senglars que hi ha ara a Catalunya amb una estratègia semblant a l'aplicada a Collserola.
La Generalitat vol reduir a la meitat els cent vint-i-cinc mil porcs senglars que hi ha ara a Catalunya amb una estratègia semblant a l'aplicada a Collserola.
El matí de Catalunya RàdioCasa Juaco, restaurant a Collserola: "Ens ha afectat, perquè som un lloc d'esmorzars de forquilla"
Les restriccions per contenir el focus de la pesta porcina afecten establiments de la zona.
Les restriccions per contenir el focus de la pesta porcina afecten establiments de la zona.