S'han trobat 2636 resultats per lleure.
Notícia Valor afegitSentir-se com en un hotel quan vas a l'oficina: els espais de treball es reinventen
El teletreball i els canvis de mentalitat obliguen les empreses a repensar-se
El teletreball i els canvis de mentalitat obliguen les empreses a repensar-se
NotíciaExtraescolars gratis fins a 4t de primària, una clau de l'èxit del sistema educatiu portuguès
Gràcies en part a les activitats educatives gratuïtes després de l'escola, Portugal ha aconseguit passar d'una taxa de l'abandonament escolar del 50% al 6% actual
Gràcies en part a les activitats educatives gratuïtes després de l'escola, Portugal ha aconseguit passar d'una taxa de l'abandonament escolar del 50% al 6% actual
NotíciaTrànsit estrena un sistema pioner que alerta que hi ha ciclistes en un túnel
A través de la intel·ligència artificial, una càmera col·locada 100 metres abans del túnel detecta les bicis i un panell informatiu fa baixar la velocitat permesa als cotxes
A través de la intel·ligència artificial, una càmera col·locada 100 metres abans del túnel detecta les bicis i un panell informatiu fa baixar la velocitat permesa als cotxes
L'ofici d'educarEscola i família, motor de canvi de la revolució alimentària
Recuperar el dret a decidir què mengem i com es produeix el que consumim és el que es coneix com la sobirania alimentària. "Ens alimentem malament i en excés, fruit d'un model industrial sense consciència social ni ecològica que multiplica les malalties del segle XXI, derivades de la industrialització alimentària. Sense parar-nos a pensar en tot el que hi ha al darrere de cada producte", lamenta Jordi Masjuan, autor de "Canviar el món des de la taula". A "L'ofici d'educar" parlem de la pedagogia per a la sobirania alimentària a l'escola i a la família, amb Jordi Masjuan, cofundador de l'empresa Valors, temps de lleure i menjadors sostenibles per a infants; Dina Bashir, coordinadora de la delegació de Catalunya de Justícia Alimentària, i Esther Vivas, periodista i autora del llibre "El negocio de la comida". Sentirem també el sentit de l'humor de Sergi Vives, pare primerenc de bessones. I acabarem amb "Com educo", amb la psicòloga Lara Terradas.
Recuperar el dret a decidir què mengem i com es produeix el que consumim és el que es coneix com la sobirania alimentària. "Ens alimentem malament i en excés, fruit d'un model industrial sense consciència social ni ecològica que multiplica les malalties del segle XXI, derivades de la industrialització alimentària. Sense parar-nos a pensar en tot el que hi ha al darrere de cada producte", lamenta Jordi Masjuan, autor de "Canviar el món des de la taula". A "L'ofici d'educar" parlem de la pedagogia per a la sobirania alimentària a l'escola i a la família, amb Jordi Masjuan, cofundador de l'empresa Valors, temps de lleure i menjadors sostenibles per a infants; Dina Bashir, coordinadora de la delegació de Catalunya de Justícia Alimentària, i Esther Vivas, periodista i autora del llibre "El negocio de la comida". Sentirem també el sentit de l'humor de Sergi Vives, pare primerenc de bessones. I acabarem amb "Com educo", amb la psicòloga Lara Terradas.
Notícia L'ofici d'educarEscola i família, motor de canvi de la revolució alimentària
Pedagogia per a la sobirania alimentària: educar famílies i escola pel dret a decidir què consumim i com es produeix el que consumim
Pedagogia per a la sobirania alimentària: educar famílies i escola pel dret a decidir què consumim i com es produeix el que consumim
Notícia Valor afegitEl nou coworking urbà de Barcelona, amb hotel i serveis per als nòmades digitals
Els espais de coworking entren en una etapa de diversificació i maduresa mentre sorgeixen dubtes sobre el futur
Els espais de coworking entren en una etapa de diversificació i maduresa mentre sorgeixen dubtes sobre el futur
Notícia Catalunya al diaBarcelona multarà amb 100 euros els qui portin el gos deslligat
L'Ajuntament implanta definitivament l'ordenança del 2014 i habilita més espais on els animals poden anar sense corretja
L'Ajuntament implanta definitivament l'ordenança del 2014 i habilita més espais on els animals poden anar sense corretja

Notícia"No vol parlar, està sempre de mal humor, trista": la mare d'una víctima d'abusos infantils
1 de cada 3 víctimes d'agressions sexuals té estrès posttraumàtic i el perfil més habitual és el d'una nena d'uns 10 anys de qui un familiar ha abusat
1 de cada 3 víctimes d'agressions sexuals té estrès posttraumàtic i el perfil més habitual és el d'una nena d'uns 10 anys de qui un familiar ha abusat

NotíciaNenes d'entre 8 i 12 anys: el perfil de menors atesos per violència sexual al Vall d'Hebron
La unitat que atén les víctimes menors de 16 anys va rebre 314 pacients en un any
La unitat que atén les víctimes menors de 16 anys va rebre 314 pacients en un any