S'han trobat 719 resultats per innova.
PopapCristian Olivé, el professor que motiva l'alumnat amb Rosalía, el 8M i "Joc de trons"
Cristian Olivé és professor de llengua i literatura a l'escola barcelonina Joan Pelegrí. Fa temps que innova per captar al màxim l'atenció dels seus alumnes. Bàsicament es dedica a parlar el seu llenguatge, inspirar-se amb les xarxes i amb les sèries que més els agraden. Els seus fils amb exemples pedagògics els trobeu a l'etiqueta #AulaXtianOlivé. La Mariola Dinarès l'entrevista.
També parla amb Cristopher Pommerening, fundador del primer centre Learnlife.Cristian Olivé és professor de llengua i literatura a l'escola barcelonina Joan Pelegrí. Fa temps que innova per captar al màxim l'atenció dels seus alumnes. Bàsicament es dedica a parlar el seu llenguatge, inspirar-se amb les xarxes i amb les sèries que més els agraden. Els seus fils amb exemples pedagògics els trobeu a l'etiqueta #AulaXtianOlivé. La Mariola Dinarès l'entrevista. També parla amb Cristopher Pommerening, fundador del primer centre Learnlife.

Catalunya nitInnova: un model d'èxit per traslladar el talent universitari al món empresarial
La Universitat Politècnica de Catalunya celebra 20 anys del programa Innova, que ha servit per fomentar la creació de més 300 empreses tecnològiques i 4.500 llocs de treball a partir del talent i els recursos de la institució acadèmica. El programa s'ha convertit en referent mundial i el 40% de les empreses promogudes des de l'àmbit acadèmic universitari han sorgit d'aquesta universitat.
La Universitat Politècnica de Catalunya celebra 20 anys del programa Innova, que ha servit per fomentar la creació de més 300 empreses tecnològiques i 4.500 llocs de treball a partir del talent i els recursos de la institució acadèmica. El programa s'ha convertit en referent mundial i el 40% de les empreses promogudes des de l'àmbit acadèmic universitari han sorgit d'aquesta universitat.
Catalunya migdia (cap de setmana)Mercabarna premia la protecció del medi ambient, l'estalvi de temps i l'aprofitament dels aliments
Un sistema d'horts sostenibles, un envàs en forma de biberó de tomàquet ratllat i una safata d'herbes per al caldo en què s'aprofita tot són els projectes premiats en la tercera edició dels guardons Mercabarna Innova, organitzats pel mercat central de Barcelona i l'àrea metropolitana.
Un sistema d'horts sostenibles, un envàs en forma de biberó de tomàquet ratllat i una safata d'herbes per al caldo en què s'aprofita tot són els projectes premiats en la tercera edició dels guardons Mercabarna Innova, organitzats pel mercat central de Barcelona i l'àrea metropolitana.


Catalunya al diaL'institut Vall de Llémena, innovació en un entorn rural
A Sant Gregori, a tocar de Girona, fa quatre anys que van aconseguir posar en marxa un institut perquè hi anessin tots els joves de la Vall de Llémena. Ara n'ha sortit la primera promoció i el projecte educatiu ha estat guardonat amb un Baldiri Reixac d'innovació, pel seu perfil transformador. Avui l'hem trepitjat i hem confirmat que trenca el tòpic que a les zones rurals no s'innova.
A Sant Gregori, a tocar de Girona, fa quatre anys que van aconseguir posar en marxa un institut perquè hi anessin tots els joves de la Vall de Llémena. Ara n'ha sortit la primera promoció i el projecte educatiu ha estat guardonat amb un Baldiri Reixac d'innovació, pel seu perfil transformador. Avui l'hem trepitjat i hem confirmat que trenca el tòpic que a les zones rurals no s'innova.

Que no falti de resÀlex Juncosa, innovant a la masia
Entrevistem Àlex Juncosa, xef i propietari de la Masia Can Feliu de Rubí, que després d'aprendre viatjant pel món i de formar-se en alguns restaurants d'estrella Michelin ha decidit apostar per una cuina que combina modernitat i tradició en una masia prop de Barcelona. Ens explica com treballa i innova en el món de la brasa, entre moltes altres coses.
Entrevistem Àlex Juncosa, xef i propietari de la Masia Can Feliu de Rubí, que després d'aprendre viatjant pel món i de formar-se en alguns restaurants d'estrella Michelin ha decidit apostar per una cuina que combina modernitat i tradició en una masia prop de Barcelona. Ens explica com treballa i innova en el món de la brasa, entre moltes altres coses.
NotíciaNova jornada de vaga de jutges i fiscals per una reforma integral de la justícia
Reclamen la modernització i la despolitització de la justícia, millores laborals, condicions de treball i recuperació dels sous
Reclamen la modernització i la despolitització de la justícia, millores laborals, condicions de treball i recuperació dels sous
