Arròs amb bacallà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El bacallà és un peix del tipus blanc o magre, i es recomana menjar-ne dues o tres vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
500 g de bacallà (2 CUES)
400 g d'arròs Sabroz
650 g d'aigua
3 tomàquets de penjar
3 branques de julivert
1 porro
1 gra d all
1 got de vi blanc
pebre negre
sal
PREPARACIÓ
- Tallem un porro a la brunesa i el posem a enrossir amb oli en una paella de ferro.
- Ratllem tres tomàquets de penjar i els posem dins un bol.
- Tallem un gra d'all a la microbrunesa i l'afegim al bol.
- Piquem tres branques de julivert i les afegim al bol amb un got de vi blanc.
- Enrossim 400 g d'arròs a la paella on tenim el porro.
- Posem 650 g d'aigua a escalfar en un pot.
- Traiem de la nevera dos cues de bacallà que prèviament hem dessalat en remull (els canvis d'aigua dependran de la sal que porti el bacallà). Esqueixem el bacallà.
- Hi afegim el sofregit en cru que tenim al bol a l'arròs. Ho remenem fins que s'integri.
- Afegim a la paella l'aigua mineral calenta i un polsim de sal. Ho deixem bullir sense remenar durant 12 minuts.
- Ho retirem del foc i posem el bacallà esqueixat per sobre amb una mica de pebre negre. Tapem amb un drap i ho deixem reposar durant 4 minuts.
- Ho servim amb una mica de julivert picat per sobre.