Enciam "brut"
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ignasi Camps
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Ca l'Ignasi, Cantonigròs
- Informació nutricional -Obre
la patata és un tubercle ric en hidrats de carboni d'absorció lenta, principalment el midó, que proporciona l'energia de forma gradual al nostre organisme.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 700 g de patata del bufet blanca
- 500 g de cebes de Figueres
- 250 g de botifarra de perol
- oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les patates i les cebes en una safata i escaliveu-les al forn a 180 graus durant 90 minuts.
Seguidament, deixeu-les refredar i peleu-les.A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu un parell de rodanxes de botifarra. Quan estiguin dauradetes, retireu-les i reserveu-les. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu la ceba tallada a dauets.
Quan estigui dauradeta, afegiu-hi les patates tallades a dauets, rectifiqueu-ho de sal i pebre i salteu-ho un parell de minuts. Després, poseu-hi la botifarra de perol, ja pelada i tallada a dauets i salteu-ho tot junt durant uns minuts. Quan ja estigui cuit, aixafeu-ho tot amb una forquilla.
I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, ompliu-lo amb el saltat, desemmotlleu-lo i poseu-hi les rodanxes de botifarra a sobre.
Seguidament, deixeu-les refredar i peleu-les.A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu un parell de rodanxes de botifarra. Quan estiguin dauradetes, retireu-les i reserveu-les. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu la ceba tallada a dauets.
Quan estigui dauradeta, afegiu-hi les patates tallades a dauets, rectifiqueu-ho de sal i pebre i salteu-ho un parell de minuts. Després, poseu-hi la botifarra de perol, ja pelada i tallada a dauets i salteu-ho tot junt durant uns minuts. Quan ja estigui cuit, aixafeu-ho tot amb una forquilla.
I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, ompliu-lo amb el saltat, desemmotlleu-lo i poseu-hi les rodanxes de botifarra a sobre.