Milfulls de Sant Jordi
- Programa: La selva
- Cuina: Sofia Janer
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER A LA BASE:
14 làmines de pasta fil·lo
50 g de mel
50 g de mantega
PER AL FARCIT:
400 g nata 35% MG
1 beina vainilla
Sucre llustre i gerds al gust
PREPARACIÓ
- Tallem la pasta en cercles de 22 cm amb un forat a dins de 8 cm.
- Fonem la mantega amb la mel i pintem els cercles de pasta fil·lo amb la barreja.
- Col·loquem un altre cercle a sobre del pinzellat i repetim l'operació fins a tenir 7 capes.
- Repetirem el procés pintant altres set capes de pasta fil·lo per fer la part superior del pastís.
- Hi posem el sucre llustre i fornegem les dues bases a 180ºC uns 10 minuts, fins que caramel·litzi el sucre.
- Muntem la nata amb l'interior de la beina de vainilla i un polsim de sucre i la introduïm dins una màniga pastissera.
- Finalment, omplim la base amb la nata muntada i els gerds i tanquem el pastís amb l'altra capa de massa fil·lo fornejada.
- Decorem la part superior amb sucre llustre.