Milfulls de Sant Jordi

  • Programa: La selva
  • Cuina: Sofia Janer
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER A LA BASE:

    14 làmines de pasta fil·lo

    50 g de mel

    50 g de  mantega

     

    PER AL FARCIT:

    400 g nata 35% MG

    1 beina vainilla

    Sucre llustre i gerds al gust

     

     

     

     

PREPARACIÓ

  1. Tallem la pasta en cercles de 22 cm amb un forat a dins de 8 cm.
  2. Fonem la mantega amb la mel i pintem els cercles de pasta fil·lo amb la barreja.
  3. Col·loquem un altre cercle a sobre del pinzellat i repetim l'operació fins a tenir 7 capes.
  4. Repetirem el procés pintant altres set capes de pasta fil·lo per fer la part superior del pastís.
  5. Hi posem el sucre llustre i fornegem les dues bases a 180ºC uns 10 minuts, fins que caramel·litzi el sucre.
  6. Muntem la nata amb l'interior de la beina de vainilla i un polsim de sucre i la introduïm dins una màniga pastissera.
  7. Finalment, omplim la base amb la nata muntada i els gerds i tanquem el pastís amb l'altra capa de massa fil·lo fornejada.
  8. Decorem la part superior amb sucre llustre.
Anar al contingut