Corpus Culinari Català
La Magrana i l'Institut Català de la Cuina acaben de publicar un d'aquells llibres que es poden considerar obra magna. És el Corpus del Patrimoni Culinari
La Magrana i l'Institut Català de la Cuina acaben de publicar un d'aquells llibres que es poden considerar obra magna. És el Corpus del Patrimoni Culinari Català, un recull de receptes, el més complert que s'ha fet mai fins ara.
Es tracta del recull de 1.136 entrades, numerades i per ordre que amb més o menys grau, formen la base de al nostra cuina, són aquells plats que hi ha a l'adn, que som capaços d'identificar i de recordar, que d'una manera o altra i amb més o menys presència, integren la base dels receptaris populars de cases i restaurants de Catalunya.

Són vuit anys de feina d'un ampli col·lectiu d'experts, de particulars i de cuiners de més de 4000 establiments. El resultat és "aquell llibre on hi és tot", una obra bàsica per a tots aquells que estimen la cuina, que volen cuinar o que volen estudiar els lligams entre productes, preparacions i maneres d'entendre el fet culinari com un dels aspectes bàsics de la nostra cultura.
Es tracta del recull de 1.136 entrades, numerades i per ordre que amb més o menys grau, formen la base de al nostra cuina, són aquells plats que hi ha a l'adn, que som capaços d'identificar i de recordar, que d'una manera o altra i amb més o menys presència, integren la base dels receptaris populars de cases i restaurants de Catalunya.

Són vuit anys de feina d'un ampli col·lectiu d'experts, de particulars i de cuiners de més de 4000 establiments. El resultat és "aquell llibre on hi és tot", una obra bàsica per a tots aquells que estimen la cuina, que volen cuinar o que volen estudiar els lligams entre productes, preparacions i maneres d'entendre el fet culinari com un dels aspectes bàsics de la nostra cultura.














