Entrant a la "Cocina canalla" de Malpaso

No podem amagar que la cuina està de moda i que qualsevol cosa que faci olor de fogons ja quasi es pot dir que té l'èxit assegurat. I tot i que sovint

Actualitzat
No podem amagar que la cuina està de moda i que qualsevol cosa que faci olor de fogons ja quasi es pot dir que té l'èxit assegurat. I tot i que sovint podem arribar a pensar que ja ho hem vist tot, la veritat és que sempre pot quedar un racó ple de plantejaments diferents d d'alguna sorpresa.
Aquest seria el cas de "Cocina canalla", un llibre que ha publicat Malpaso i que és el resultat del treball d'un grup de cuiners joves, guerrers i amb ganes de plantejar una batalla transgressora a tracés de les xarxes en benefici del menjar sa i basat, sobretot en la cuina dels vegetals.
El to del llibre és viu, trencador i desenfadat però probablement no serà d'una aquells llibres que es poden compartir amb els més menuts per tal de viure un cap de setmana de cuina familiar, ja que el to i el llenguatge emprat poden ser qualsevol cosa menys políticament correctes.



La idea central és bastir un receptari irreverent per mostrar el camí cap els bons hàbits alimentaris. És un llibre fet amb personalitat "gamberra" però amb personalitat. Ve avalat per un gran èxit de vendes als Estats Units ja que treballa un bon nombre de receptes americanes o carregades de regust fronterer i tex-mex.
Els responsables d'aquest invent són Michelle Davis i Matt Holloway, creadors i mantenidors del blog Thug Kitchen, amb receptes, consells, botiga, molta activitat i una infinitat de seguidors. En principi, el blog i el llibre van dirigits al personal que no té massa experiència i que gràcies a les receptes que recopilen se'n pot sortir amb un mínim de dignitat i uns bons resultats. Receptes fàcils, preparacions bàsiques, aproximacions a utensilis i condiments i, de fons, la voluntat d'anar canviant hàbits, d'ensenyar a menjar bé, de manera relativament fàcil i, sobretot, saludable. Tal i com resa el subtítol "Atreveix-te a menjar de puta mare".
Anar al contingut