Milà

Passió pel cafè. Milà.

La primera vegada que va arribar el cafè a Itàlia va ser al segle XIV com a producte de luxe totalment exclusiu. Des del moment, però, que va passar a ser assequible per a la majoria, es pot dir que la febre per aquesta beguda no ha parat de créixer

La primera vegada que va arribar el cafè a Itàlia va ser al segle XIV com a producte de luxe totalment exclusiu. Des del moment, però, que va passar a ser assequible per a la majoria, es pot dir que la febre per aquesta beguda no ha parat de créixer. Ja sigui un "ristretto", un "machiatto", un "expresso" o bé un "cappuccino" acompanyat d'un brioix, en el dia a dia italià tot hi té cabuda. Això sí, sempre respectant els horaris en què s'han de prendre i envoltats d'algunes particularitats.



Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea. Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog
Últims posts