Amanida de guatlles en escabetx de vinagre de cava
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Teresa Olivella
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cata 1.81, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 escarola
- 4 guatlles desossades
- 1/4 l d'oli d'oliva de 0'4º
- 1/4 l de vinagre de cava
- sal
- pebre negre
- farina blanca
- 4 grans d'all
- orenga, llorer, farigola
- pebre negre en gra
- 2 bitxos Per a la vinagreta de taronja:
- 1 porro
- suc de 1/2 llimona
- suc de 4 taronges
- pell de 2 taronges
- 150 ml d'oli d'oliva
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
- Per començar, salpebreu les guatlles, enfarineu-les i fregiu-les en una paella amb oli ben calent.
- Quan estiguin mig cuites, retireu-les de la paella i poseu-les en una cassola de fang.
- Per fer l'escabetx, incorporeu grans d'all, pebre i bitxo a l'oli de fregir les guatlles.
- Quan l'all comenci a agafar color, afegiu-hi l'orenga, la farigola, el llorer i el vinagre de cava.
- Deixeu-ho reduir una mica i aboqueu-ho damunt de les guatlles. Deixeu-ho reposar unes hores.
- Per fer la vinagreta, poseu oli, suc de llimona, suc de taronja, ratlladures de pell de taronja, coco, polpa de taronja tallada a daus, sal i pebre en un bol. Remeneu-ho bé.
- I ja per acabar, emplateu l'escarola a un costat del plat. Col·loqueu les guatlles al mig i cobriu l'escarola amb la vinagreta.