Amanida de llagostí de la Ràpita

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Informació nutricional
    -Obre

    Cal que mengem diàriament verdures crues com les de l'amanida, ja que així n'obtenim totes les vitamines i minerals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 12 llagostins de la Ràpita 

    400 g de formatge de cabra  

    8 cirerols 

    1 escarola 

    1/2 lollo rossa 

    1/2 enciam de fulla de roure 

    2 grans d'all 

    1 raig de vi dolç  

    Arròs inflat 

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Pelem dotze llagostins i en separem el cap i la cua. Pelem les cues i els fem una petita incisió a 1/3 de la cua per la part de dalt. 
  2. Els caps, els saltem en una paella amb una mica d'oli OVE.  
  3. Un cop saltats, els passem al got batedor.   
  4. Els triturem fins que n'obtinguem una pasta i la colem amb un colador fi.  
  5. A la mateixa paella, hi afegim un raig abundant d'oli OVE i hi saltem dos grans d'all tallats a la brunesa. Poc després hi posem les cues de llagostí i deixem que hi saltin amb els alls uns quants segons a foc mitjà-alt.  
  6. Afegim a la paella un raig de vi dolç i deixem que l'alcohol se n'evapori en un minut. 
  7. Salpebrem els llagostins i els traiem de la paella. 
  8. Barregem els sucs que han quedat a la paella amb la salsa de caps que hem fet abans.  
  9. Hi posem un raig d'oli OVE perquè tingui consistència de vinagreta. Hi posem una mica de pebre i ho integrem.  
  10. Reservem aquesta salsa a la nevera.  
  11. Esmicolem uns 400 g de formatge de cabra artesà tendre. 
  12. Netegem una escarola, mig lollo rossa i mig enciam de fulla de roure. Els separem per fulles i les tallem. Tallem vuit tomàquets cirerol i ho barregem tot. 
  13. Ho emplatem posant-hi la barreja d'enciams i cirerols, formatge esmicolat de cabra, els llagostins, la salsa de caps de llagostins i un grapat d'arròs inflat. 
Anar al contingut