Arepas de yuca (Bunyols de iuca -de la Rai-) - República Dominicana
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Karakia
- Cuina: Rai Lluberes, Olesa de Montserrat
INGREDIENTS
- Per a 4-6 persones:
- 2 iuques
- llavors d'anís
- 1 rovell d'ou
- mantega o margarina
- oli
- llet
- sal
PREPARACIÓ
Peleu i ratlleu les iuques. Afegiu a aquesta pasta el rovell d'ou, un raig de llet, una cullerada de mantega o margarina, un grapadet de llavors d'anís i sal. Barregeu-ho tot plegat fins que n'obtingueu una pasta homogènia.
Poseu un bon raig d'oli en una paella i, quan sigui calent, aneu-hi fregint cullerades de la pasta de iuca.
Us han de quedar com una mena de bunyols, ben daurats.
Poseu un bon raig d'oli en una paella i, quan sigui calent, aneu-hi fregint cullerades de la pasta de iuca.
Us han de quedar com una mena de bunyols, ben daurats.