Bors scasut (Estofat de porc i col) - Orhei, Moldàvia
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Karakia
- Cuina: Lilia Terentii, els Pallaresos
INGREDIENTS
- Per a 10-12 persones:
- 800 g de carn de porc amb os (de l'esquena, costella no)
- 800 g de carn de porc sense os (del cap del llom)
- 1 ceba grossa
- 3 cullerades de tomàquet triturat
- 1/2 col fresca (la part blanca)
- 1/4 de col fermentada
- aigua
- 1/2 llimona
- oli
PREPARACIÓ
Peleu i trinxeu menuda la ceba. Feu-la sofregir en una cassola amb un raig d'oli.
Un cop la ceba sigui ben rossa, afegiu els talls de carn a la cassola i deixeu que es coguin uns minuts. Després, afegiu-hi el tomàquet triturat.
Talleu la col a trossos i incorporeu-la a la cassola. Cobriu-la d'aigua i tapeu la cassola. Passada una bona estona, afegiu-hi la col fermentada, també trossejada. Rectifiqueu-ho de sal i adobeu-ho amb el suc de llimona.
Deixeu que tot plegat faci xup-xup durant un parell d'hores, amb la cassola tapada, i ja tindreu l'estofat de col a punt.
Un cop la ceba sigui ben rossa, afegiu els talls de carn a la cassola i deixeu que es coguin uns minuts. Després, afegiu-hi el tomàquet triturat.
Talleu la col a trossos i incorporeu-la a la cassola. Cobriu-la d'aigua i tapeu la cassola. Passada una bona estona, afegiu-hi la col fermentada, també trossejada. Rectifiqueu-ho de sal i adobeu-ho amb el suc de llimona.
Deixeu que tot plegat faci xup-xup durant un parell d'hores, amb la cassola tapada, i ja tindreu l'estofat de col a punt.