Bunyols de vent
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a la massa:
- 1/4 l de llet
- 200 g de farina blanca
- 140 g de mantega
- 1/2 llimona
- 5 ous
- sucre i sal
- sucre en pols
PREPARACIÓ
- Per fer la massa dels bunyols, aboquem la llet en un cassó i hi afegim la mantega. Ho anem remenant, fins que arrenqui el bull. Després, hi afegim la farina per escaldar-la, i ho traiem de seguida del foc. Hi ratllem una mica de llimona pel damunt i ho continuem remenant.
- Ara hi tirem un ou, i ho "agermanem", com diu l'àvia Remei. Anem repetint la jugada amb tots els ous. I ho remenem, fins que la cullera s'hi aguanti sola!
- Agafarem la massa amb una cullera, i anirem fent els bunyols en l'oli ben calent. Mireu com es fregeixen i com es van girant tots sols! Per acabar-los, hi tirarem força sucre en pols per sobre.