Bunyols de xocolata
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Paco Pérez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: The mirror, Barcelona
INGREDIENTS
PER A LA MASSA DELS BUNYOLS
- 130 g d'ou
- 80 g d'aigua
- 30 g de sucre
- 20 g de cacau
- 145 g de farina
-
3 g de bicarbonat
PER A LA "GANACHE" DE XOCOLATA:
- 225 g de nata líquida
- 5 g de mantega
- 225 g de xocolata 64% (varietat Tobago)
- oli de girasol (per fregir)
- gelat bo per acompanyar (opcional)
PREPARACIÓ
- Per fer la massa dels bunyols, poseu en un bol els ous, el bicarbonat, el cacau, el sucre, l'aigua i la farina i tritureu-ho bé amb el túrmix. Després, tapeu el bol amb paper film i deixeu-ho refredar a la nevera durant 3 hores.
- Per fer la "ganache", poseu en un cassó la nata i la mantega, escalfeu-ho una mica sense que arribi a bullir, retireu-ho del foc, afegiu-hi la xocolata i remeneu-ho bé fins que quedi ben desfeta.
- A continuació, ompliu el motlle de silicona de mitges esferes amb la "ganache" i poseu-lo una hora al congelador.
- Tot seguit, desemmotlleu les mitges esferes de "ganache", claveu-hi un escuradents, unteu-les amb la massa dels bunyols i fregiu-les en un cassó amb l'oli de gira-sol ben calent.
- I ja per acabar, emplateu els bunyols i serviu-los acompanyats d'una bola de gelat.