Cargols a la llauna
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jöel Castanyé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Resquitx, Golmés (Lleida)
INGREDIENTS
- 80-100 cargols bullits
- oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre vermell
- conyac
- 1 tassa d'allioli
- 1 tassa de vinagreta
- all i julivert
PREPARACIÓ
Per fer l'allioli, poseu els cargols en una planxa, saleu-los de manera abundant,
poseu-hi una mica de pebre vermell per sobre, mulleu-los amb el conyac, flamegeu-los i deixeu-los coure durant 3 minuts.
Per fer la picada, piqueu l'all i el julivert, poseu-los en un bol amb l'oli d'oliva i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu els cargols, amaniu-los amb la picada d'all i julivert i amb la vinagreta, i serviu-los amb un bol d'allioli al costat.
poseu-hi una mica de pebre vermell per sobre, mulleu-los amb el conyac, flamegeu-los i deixeu-los coure durant 3 minuts.
Per fer la picada, piqueu l'all i el julivert, poseu-los en un bol amb l'oli d'oliva i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu els cargols, amaniu-los amb la picada d'all i julivert i amb la vinagreta, i serviu-los amb un bol d'allioli al costat.