Cargols a la llauna

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jöel Castanyé
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Resquitx, Golmés (Lleida)

INGREDIENTS

  • 80-100 cargols bullits
  • oli d'oliva verge extra
  • sal
  • pebre vermell
  • conyac
  • 1 tassa d'allioli
  • 1 tassa de vinagreta
  • all i julivert

PREPARACIÓ

Per fer l'allioli, poseu els cargols en una planxa, saleu-los de manera abundant,
poseu-hi una mica de pebre vermell per sobre, mulleu-los amb el conyac, flamegeu-los i deixeu-los coure durant 3 minuts.

Per fer la picada, piqueu l'all i el julivert, poseu-los en un bol amb l'oli d'oliva i remeneu-ho bé.

I ja per acabar, emplateu els cargols, amaniu-los amb la picada d'all i julivert i amb la vinagreta, i serviu-los amb un bol d'allioli al costat.
Anar al contingut