Carmanyola de cols de Brussel·les, altres verdures i lluç per emportar-se a la feina
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Ingredients:
- 1 bròquil petit
- 50 g de mongetes tendres
- 1 manat d'espàrrecs bladers
- 25 g de pernil salat en dauets petits
- 100 g de cols de Brussel·les
- pastanaga, patata, etc.
- 100 g de suprema de lluç
- oli, sal i vinagre de poma
- pebre
- llorer
- all
- farigola
PREPARACIÓ
- En una olla especial per coure amb vapor, amb doble fons i reixa d'acer inoxidable, poseu-hi 3 dits d'aigua, una mica de pebre negre acabat de moldre, una fulla de llorer, una mica de farigola i 2 grans d'all esberlats i feu arrencar el bull.
- En la reixa, disposeu les verdures netes, poseu-les al damunt de l'olla i tapeu el conjunt. Deixeu coure a foc lent per espai de 10 minuts.
- Poseu el lluç a la reixa i deixeu-ho coure tot junt uns 5 minuts més.
- Deixeu refredar. Talleu el lluç. Poseu-ho tot en una carmanyola.
- Prepareu una vinagreta amb oli, vinagre de poma, sal i pebre negre. Afegiu-hi els dauets de pernil.
- Salseu el contingut de la carmanyola amb la vinagreta. Guardeu-ho a la nevera.