Carmanyola d'empedrat amb alfals germinat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 1 safata d'alfals germinat
- 5 patates bullides
- 1 cullerada d'olivada
- 80 g de bacallà esqueixat al punt de sal
- fulles d'enciam, herba dels canonges...
- cireres àcides
- oli d'oliva verge extra
- 1 ceba tendra
PREPARACIÓ
- Peleu i talleu les patates bullides.
- Després, esqueixeu el bacallà i afegiu-hi força oli d'oliva, mitja culleradeta d'olivada, un grapat d'alfals germinat, la patata tallada a trossets i la ceba tendra trinxada.
- Incorporeu-hi les cireres.
- Prepareu la carmanyola amb un paper absorbent i una mica d'aigua amb les fulles d'enciam i els canonges. A l'altra part de la carmanyola, hi poseu tota la resta. I a la feina, ho barregeu!