Coca de Folgueroles amb botifarra blanca i romesco
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: David Sanglas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 1 coca de Folgueroles
- 1 botifarra blanca
- 1 formatge artesà del Mas d'Eroles d'Adrall o mozzarella
- Unes fulles d'escarola
- Salsa de romesco
- Un grapat d'avellanes
PREPARACIÓ
- Tallem la coca de Folgueroles horitzontalment en dues meitats. Després la tallem verticalment en tants talls com vulguem.
- Tallem el formatge artesà a rodanxes de mig centímetre i les posem sobre el pa.
- Tallem la botifarra a rodelles i les posem sobre el formatge.
- A l'altra meitat hi untem el romesco.
- A sobre el romesco hi posem unes fulles d'escarola i les avellanes picades, que es notin.
- Tapem l'entrepà i el posem sobre una planxa calenta.
- El girem i l'escalfem per l'altra banda.