Coca de Folgueroles amb botifarra blanca i romesco

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: David Sanglas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 1 coca de Folgueroles
  • 1 botifarra blanca 
  • 1 formatge artesà del Mas d'Eroles d'Adrall o mozzarella
  • Unes fulles d'escarola
  • Salsa de romesco
  • Un grapat d'avellanes

PREPARACIÓ

  1. Tallem la coca de Folgueroles horitzontalment en dues meitats. Després la tallem verticalment en tants talls com vulguem.
  2. Tallem el formatge artesà a rodanxes de mig centímetre i les posem sobre el pa.
  3. Tallem la botifarra a rodelles i les posem sobre el formatge.
  4. A l'altra meitat hi untem el romesco.
  5. A sobre el romesco hi posem unes fulles d'escarola i les avellanes picades, que es notin.
  6. Tapem l'entrepà i el posem sobre una planxa calenta.
  7. El girem i l'escalfem per l'altra banda. 
Anar al contingut