Coca de recapte amb escalivada

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 230 g farina de força 
  • 20 g de llevat
  • 130 g d'aigua tèbia
  • 20 g d'oli d'oliva
  • 5 g de sal
  • 10 g sucre
  • Pebrot, albergínia i ceba ja escalivats
  • Anxoves, sardines o arengades
  • Allioli

PREPARACIÓ

  1. Posem en un bol l'aigua tèbia amb una pastilla de 20 g de llevat i una mica de sucre per activar el llevat.
  2. Hi afegim la farina de força i la sal i remenem fins a fer-ne una massa.
  3. Ho guardem en un bol tapat amb un tovalló en un lloc càlid fins que dobli la seva mesura (al voltant d'1 hora). 
  4. Un cop reposada la massa, preescalfem el forn a 180 ºC.
  5. Untem el marbre amb un rajolí d'oli i hi estirem la massa amb un corró.
  6. Col·loquem la massa sobre una plata de forn amb paper de forn a sota i la salpebrem.
  7. Posem sobre la massa les tires d'albergínia, pebrot i ceba ja escalivats.
  8. Hi afegim les anxoves, sardines o arengades i l'oli de la llauna perquè doni un gust uniforme al plat.
  9. Ho posem tot al forn preescalfat perquè es cogui uns 15 minuts.
  10. Ho traurem del forn i hi afegirem l'allioli amb una mànega pastissera fent una trama d'allioli sobre la coca.
  11. Ho tornarem a posar al forn a gratinar 5 minuts més per donar-hi un toc cruixent. 
Anar al contingut