Coca de recapte amb escalivada
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
- 230 g farina de força
- 20 g de llevat
- 130 g d'aigua tèbia
- 20 g d'oli d'oliva
- 5 g de sal
- 10 g sucre
- Pebrot, albergínia i ceba ja escalivats
- Anxoves, sardines o arengades
- Allioli
PREPARACIÓ
- Posem en un bol l'aigua tèbia amb una pastilla de 20 g de llevat i una mica de sucre per activar el llevat.
- Hi afegim la farina de força i la sal i remenem fins a fer-ne una massa.
- Ho guardem en un bol tapat amb un tovalló en un lloc càlid fins que dobli la seva mesura (al voltant d'1 hora).
- Un cop reposada la massa, preescalfem el forn a 180 ºC.
- Untem el marbre amb un rajolí d'oli i hi estirem la massa amb un corró.
- Col·loquem la massa sobre una plata de forn amb paper de forn a sota i la salpebrem.
- Posem sobre la massa les tires d'albergínia, pebrot i ceba ja escalivats.
- Hi afegim les anxoves, sardines o arengades i l'oli de la llauna perquè doni un gust uniforme al plat.
- Ho posem tot al forn preescalfat perquè es cogui uns 15 minuts.
- Ho traurem del forn i hi afegirem l'allioli amb una mànega pastissera fent una trama d'allioli sobre la coca.
- Ho tornarem a posar al forn a gratinar 5 minuts més per donar-hi un toc cruixent.