Cornbread (Pa de blat de moro -de la Cindy-) - Estats Units

- Programa: Karakia
- Cuina: Cindy Mack
INGREDIENTS
- 280 g de farina
- 170 g de sèmola de blat de moro
- 60 g de sucre
- 225 ml de llet
- 60 ml d'oli de gira-sol
- llevat en pols
- 1 ou
- sal
PREPARACIÓ
Preescalfeu el forn a 190º. Unteu el fons i les vores d'un motllo de 20x20 cm.
Barregeu les farines, el sucre, el llevat en pols i mitja culleradeta de sal.
Després, incorporeu-hi la llet, l'oli de gira-sol i l'ou batut (o, si ho preferiu, canvieu-lo per dues clares).
Pasteu-ho fins que aconseguiu una massa homogènia.
Ompliu el motllo i enforneu-ho durant uns 20-25 minuts, fins que vegeu que el pa ja té un bonic color daurat i, punxant-lo al centre, l'escuradents en surt net.
Barregeu les farines, el sucre, el llevat en pols i mitja culleradeta de sal.
Després, incorporeu-hi la llet, l'oli de gira-sol i l'ou batut (o, si ho preferiu, canvieu-lo per dues clares).
Pasteu-ho fins que aconseguiu una massa homogènia.
Ompliu el motllo i enforneu-ho durant uns 20-25 minuts, fins que vegeu que el pa ja té un bonic color daurat i, punxant-lo al centre, l'escuradents en surt net.