Cruixents de sobrassada de senglar

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: David Sanglas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 4 fulles de pasta fil·lo
  • 250 g de sobrassada de senglar
  • 60 g de mantega
  • Curri
  • Mel
  • Xips de xocolata

PREPARACIÓ

  1. Tallem la pasta fil·lo en 3 trossos rectangulars.
  2. Pintem la pasta fil·lo amb mantega fosa.
  3. Posem uns 20 g de sobrassada en un extrem de la pasta.
  4. Hi afegim el curri, la mel o la xocolata.
  5. Dobleguem els laterals de la pasta i els enrotllem, com si els emboliquéssim.
  6. Tanquem el farcellet i els untem amb una mica més de mantega fosa.
  7. Els coem al forn a 180º uns 10 minuts. 
Anar al contingut