Daus de tonyina amb soja i sèsam
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carlota Claver
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Alba, Barcelona
INGREDIENTS
- 32 daus de tonyina
- 4 cullerades de salsa de soja
- 2 cullerades de mel
- 1 cullerada de mostassa
- 1 culleradeta de sèsam
- 1 cullerada de gingebre
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Talleu el gingebre en làmines fines i poseu-les en un bol. Afegiu-hi el sèsam, la mel, la mostassa, la salsa de soja i els daus de tonyina.
Deixeu-ho marinar tot junt a la nevera durant 24 hores. A continuació, salteu-ho tot en una paella ben calenta amb oli procurant que la tonyina quedi poc feta. I ja per acabar, emplateu-ho i guarniu el plat amb una mica de porradell picat i salsa de soja.
Deixeu-ho marinar tot junt a la nevera durant 24 hores. A continuació, salteu-ho tot en una paella ben calenta amb oli procurant que la tonyina quedi poc feta. I ja per acabar, emplateu-ho i guarniu el plat amb una mica de porradell picat i salsa de soja.