El valencià: postres de taronja i gelat de vainilla
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Albert Lorenzo
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Taronges
Sucre morè
Sucre blanc
Mantega
Mitja baina de vainilla
Oli d'oliva
Ou pasteuritzat i rovell d'ou
Midó o maizena
Gelat de vainilla
PREPARACIÓ
- Fem suc de taronges i el passem pel colador. El suc ens servirà per a diferents elaboracions d'aquestes postres.
- Amb altres taronges, pelades, fem grills.
- Pelem una taronja, la tallem a rodanxes i les caramel·litzem amb aigua i sucre.
- En un altre cassó, posem a reduir a foc molt suau el suc de taronja colat amb mitja baina de vainilla rascada i sucre morè.
- Quan tingui textura de caramel, hi afegim un rajolí d'oli d'oliva i ho reservem.
- En un altre cassó, posem el suc de taronja colat amb sucre blanc. El deixem també a foc suau.
- Hi afegim l'ou pasteuritzat i el rovell d'ou i ho barregem bé, vigilant que no es cogui l'ou.
- Quan tingui textura de crema, hi posem la mantega o 20 g de midó.
- Escalfem una mica de suc de taronja amb midó, perquè agafi cos.
- Emplatem la crema de suc de taronja, els grills de taronja natural, les rodanxes de taronja caramel·litzades i el gelat de vainilla.
- Ho reguem amb el suc de taronja espessit amb midó i amb el suc caramel·litzat amb sucre morè.