El valencià: postres de taronja i gelat de vainilla

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Albert Lorenzo
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Taronges

    Sucre morè

    Sucre blanc

    Mantega

    Mitja baina de vainilla

    Oli d'oliva

    Ou pasteuritzat i rovell d'ou

    Midó o maizena

    Gelat de vainilla

PREPARACIÓ

  1. Fem suc de taronges i el passem pel colador. El suc ens servirà per a diferents elaboracions d'aquestes postres.
  2. Amb altres taronges, pelades, fem grills. 
  3. Pelem una taronja, la tallem a rodanxes i les caramel·litzem amb aigua i sucre.
  4. En un altre cassó, posem a reduir a foc molt suau el suc de taronja colat amb mitja baina de vainilla rascada i sucre morè.
  5. Quan tingui textura de caramel, hi afegim un rajolí d'oli d'oliva i ho reservem.
  6. En un altre cassó, posem el suc de taronja colat amb sucre blanc. El deixem també a foc suau.
  7. Hi afegim l'ou pasteuritzat i el rovell d'ou i ho barregem bé, vigilant que no es cogui l'ou.
  8. Quan tingui textura de crema, hi posem la mantega o 20 g de midó.
  9. Escalfem una mica de suc de taronja amb midó, perquè agafi cos. 
  10. Emplatem la crema de suc de taronja, els grills de taronja natural, les rodanxes de taronja caramel·litzades i el gelat de vainilla.
  11. Ho reguem amb el suc de taronja espessit amb midó i amb el suc caramel·litzat amb sucre morè.

 

 

 

Anar al contingut