Entrepà i batut de maduixes
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Entrepà "granjero"
- (per a un "granjero")
- 2 llesques de pa Bimbo
- 1 ou
- 1 tall de pernil dolç
- 1 tall de formatge emmental
- 4 rodanxes de tomàquet d'amanir
- enciam
- maionesa
- Batut de maduixes amb orxata
- (per a la orxata)
- 100 g de xufles
- 100 g de sucre
- 1 l d'aigua
PREPARACIÓ
Entrepà "granjero"
1.Comencem a preparar els entrepans posant un rajolí d'oli a la planxa i daurant el pernil dolç. Al damunt hi posem les llenques de formatge, i que es vagin fonent.
2.Al costat hi posem les dues llesques de pa Bimbo.
3.Posem l'ou dins d'un motlle rodó a sobre de la planxa, i una espurneta de sal...
4.Quan el formatge s'ha fos, l'estenem amb el pernil al damunt del pa. A sobre, hi posem unes rodanxes de tomàquet i una mica d'enciam tallat a la juliana, ben finet.
5.Agafem l'ou i el posem damunt de l'enciam. Aprofitem l'oli per al pa, el girem i el posem al damunt.
6.Ho aplanem bé, perquè el rovell d'ou es reventi i vagi fent més cremós l'entrepà.
Batut de maduixes amb orxata
1.Per fer l'orxata, primer hi posem el sucre, després les xufles i l'aigua. I ho triturem.
2.Després ho colem, i, com més fi sigui el colador, millor. I ja tenim feta la orxata.
3.Per fer el batut, tallem les maduixes i posem mig litre d'orxata al bol. Posem les maduixes a dins, ho batem tot, i salut!
1.Comencem a preparar els entrepans posant un rajolí d'oli a la planxa i daurant el pernil dolç. Al damunt hi posem les llenques de formatge, i que es vagin fonent.
2.Al costat hi posem les dues llesques de pa Bimbo.
3.Posem l'ou dins d'un motlle rodó a sobre de la planxa, i una espurneta de sal...
4.Quan el formatge s'ha fos, l'estenem amb el pernil al damunt del pa. A sobre, hi posem unes rodanxes de tomàquet i una mica d'enciam tallat a la juliana, ben finet.
5.Agafem l'ou i el posem damunt de l'enciam. Aprofitem l'oli per al pa, el girem i el posem al damunt.
6.Ho aplanem bé, perquè el rovell d'ou es reventi i vagi fent més cremós l'entrepà.
Batut de maduixes amb orxata
1.Per fer l'orxata, primer hi posem el sucre, després les xufles i l'aigua. I ho triturem.
2.Després ho colem, i, com més fi sigui el colador, millor. I ja tenim feta la orxata.
3.Per fer el batut, tallem les maduixes i posem mig litre d'orxata al bol. Posem les maduixes a dins, ho batem tot, i salut!