Estofat de mongetes pintes i tempeh

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS: 

    500 g mongetes pintes (deixar a remullar el dia abans) 

  • 2 pastanagues
  • 1 pebrot verd
  • 1 ceba
  • 1/2 porro
  • Carxofes
  • Moniato
  • 150 g de tempeh
  • Oli, sal i pebre
  • 1 tira de fulla d'alga kombu
  • Salsa de tomàquet o tomàquet ratllat.

     

PREPARACIÓ

  1. Deixarem a remullar les mongetes pintes el dia abans amb una culleradeta de bicarbonat.
  2. Courem les mongetes amb una fulla de llaurer i una tira d'alga kombu durant 1 hora 1/2. Les guardem.
  3. Posem les làmines de tempeh en un bol i les cobrim amb aigua i salsa de soja de tal manera que hi hagi el doble d'aigua que de soja. Ho deixarem macerar una estona.
  4. Sofregirem la ceba en una olla amb una mica d'oli. Quan estigui estovada, hi afegirem porro, pebrot verd i les pastanagues. Ho sofregirem tot.
  5. Quan estigui sofregit, hi abocarem salsa de tomàquet o tomàquet ratllat.
  6. Posarem la barreja de salsa de soja i aigua que hem fet servir per macerar el tempeh a l'olla.
  7. Hi afegirem farigola, romaní, comí, pimentó i el moniato tallat a daus.
  8. Aprofitarem part de l'aigua d'haver bullit les mongetes per afegir a l'olla. També hi podem posar aigua calenta.
  9. Saltarem les carxofes pelades i tallades a quarts amb una mica d'oli en una paella.
  10. Farem el mateix amb el tempeh, però en una altra paella.
  11. Un cop fet, servirem l'estofat en plats individuals on hi haurem afegit el tempeh i les carxofes. 
Anar al contingut