Fideuà de sípia i gambes

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:
  • 600 cc de fumet de peix
  • 200 g de fideus del núm. 1
  • 1 ceba
  • 3 tomàquets de pera
  • 3 grans d'all
  • 3 ametlles
  • 3 avellanes
  • 100 cc d'oli de girasol
  • 200 g de sípia, tallada en anelles primetes
  • 15 gambes, segons butxaca (els caps i les cues separats)

PREPARACIÓ

  1. Picar un gra d'all. Fregir-lo en l'oli de girasol molt suaument. Quan es dauri, afegir-hi els fideus i remenar-los fins que quedin rossos. Escórrer. Reservar.
  2. En una paella per anar al forn, fregir els caps de les gambes en 25 cc d'oli d'oliva. Retirar els caps i, en aquest oli, fer un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Afegir-hi els calamarsets i deixar suar fins que estiguin tendres (5 minuts).
  3. Arrencar a foc fort la paella, afegir-hi els fideus, i quan estiguin ben calents, mullar amb el fumet que prèviament s'ha fet bullir. Remenar ràpidament, i afegir-hi les cues de gamba i la picada d'ametlles, avellanes i all. Tornar a remenar i fornejar 4 min. a 200º.
Anar al contingut