Fideuà pim-pam

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 80 g de fideus per persona (número 2, 3 o 4)

    200 ml de fumet

    1 llauna de calamars conservats en la seva tinta

    Sofregit de ceba fet

PREPARACIÓ

  1. Posem a bullir el fumet.
  2. En una paella amb una mica d'oli arrossegem els fideus. 
  3. Hi afegim el sofregit que hem comprat fet.
  4. Hi posem també l'oli i la tinta de la llauna dels calamars i els impregnem bé. .
  5. Hi aboquem el fumet bullent.
  6. Hi posem els calamars de la llauna i ho deixem coure entre 10 i 20 minuts en funció de la mida dels fideus.
  7. Ho servim amb una mica de maionesa. 
Anar al contingut