Flam al microones

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Informació nutricional
    -Obre

    El flam, pel seu contingut en llet i ous, és una preparació molt rica en proteïnes i calci.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA

    1 ració 

  • 1 ou  
  • 125 ml llet  
  • 45 g sucre  
  • 1 llimona  
  • 5 ml d'aigua 
  • 15 g nous barreja de fruits secs

PREPARACIÓ

  1. En un recipient hi posem 125 ml de llet, 1 ou, 25 g de sucre i la pela ratllada d'1 llimona. Ho barregem tot.  
  2. Posem la barreja en un got que pugui anar al microones i ho cuinem 2,5 minuts a 200 W. 
  3. Passat aquest temps, traiem el flam, deixem que reposi 4 minuts i el tornem a posar al micro 2,5 minuts més a la mateixa potència. 
  4. Després, portem el flam a la nevera, on deixarem que reposi un mínim de 10 minuts.  
  5. Mentrestant, posem 20 g de sucre en una paella i hi afegim una cullerada d'aigua. Deixem que s'escalfi i faci caramel. 
  6. Quan sigui marró, afegim un grapat generós de barreja de nous a la paella i deixem que el sucre i les nous s'integrin.  
  7. Un cop garrapinyades, traiem les nous de la paella i les posem sobre un paper sulfurat perquè es refredin. 
  8. Si el flam ja ha reposat 10 minuts, el podem treure de la nevera. Si el veiem consistent, el tombem per emplatar-lo.  
  9. Afegim pel voltant i pel damunt les nous garrapinyades. 
Anar al contingut