Galetes de xocolata, caramel i avellanes

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Lluc Crusellas
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 150 g mantega
  • 180 g sucre
  • 75 g sucre morè
  • 75 g d'un ou sencer
  • 7 g impulsor
  • 185 g farina de rebosteria 
  • 210 g llavors/xips de xocolata
  • 5 g sal

     

    DECORAR (Opcional)

  • Xips de caramel 
  • Avellanes torrades

PREPARACIÓ

  1. Preescalfem el forn a 180 °C.
  2. Posem al robot de cuina la mantega i el sucre i ho passem per la pala, a poca velocitat durant un minut. Mai amb les barnilles.
  3. Hi afegim el sucre morè. Ho remenem un minut més.
  4. Hi incorporem la farina amb l'impulsor i la sal. Continuem barrejant.
  5. Batem l'ou i l'afegim a la massa de la galeta. Ha de quedar que la puguem tocar amb les mans.
  6. Hi posem les llavors de xocolata.
  7. Un cop feta la massa, en fem boletes per fer les galetes i les posem en una plata amb paper de forn a sota.
  8. Coem les galetes a 180 °C amb l'escalfor de dalt i de baix, entre 10 i 15 minuts.
  9. Posarem el caramel dins d'una mànega i fem xips de caramel que col·locarem sobre les galetes
  10. Acabarem el plat afegint-hi avellanes torrades per sobre. 
Anar al contingut