Galetes de xocolata, caramel i avellanes
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Lluc Crusellas
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
- 150 g mantega
- 180 g sucre
- 75 g sucre morè
- 75 g d'un ou sencer
- 7 g impulsor
- 185 g farina de rebosteria
- 210 g llavors/xips de xocolata
-
5 g sal
DECORAR (Opcional)
- Xips de caramel
- Avellanes torrades
PREPARACIÓ
- Preescalfem el forn a 180 °C.
- Posem al robot de cuina la mantega i el sucre i ho passem per la pala, a poca velocitat durant un minut. Mai amb les barnilles.
- Hi afegim el sucre morè. Ho remenem un minut més.
- Hi incorporem la farina amb l'impulsor i la sal. Continuem barrejant.
- Batem l'ou i l'afegim a la massa de la galeta. Ha de quedar que la puguem tocar amb les mans.
- Hi posem les llavors de xocolata.
- Un cop feta la massa, en fem boletes per fer les galetes i les posem en una plata amb paper de forn a sota.
- Coem les galetes a 180 °C amb l'escalfor de dalt i de baix, entre 10 i 15 minuts.
- Posarem el caramel dins d'una mànega i fem xips de caramel que col·locarem sobre les galetes
- Acabarem el plat afegint-hi avellanes torrades per sobre.