Guacamole (Crema d'alvocats) - Mèxic
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Karakia
- Cuina: Francesc Tomàs "Panxito", Argelaguer
INGREDIENTS
- 3 alvocats
- 2 cebes grosses
- 3 o 4 tomàquets madurs
- llimona
- sal
PREPARACIÓ
Trinxeu les cebes i, si són molt coents, les podeu deixar una estona amb sal i llimona (a Mèxic, d'això, en diuen "desflemar la cebolla").
Escaldeu els tomàquets i peleu-los. Trinxeu-los i barregeu-los amb la ceba.
Partiu els alvocats per la meitat. Amb l'ajuda d'una cullera, buideu-los i reserveu-ne els pinyols. Aixafeu els alvocats, com si féssiu puré, i barregeu-los amb la ceba i el tomàquet. Saleu-ho al vostre gust i deixeu-hi els pinyols dels alvocats enfonsats dins la pasta del guacamole fins a l'hora de servir-lo. Això farà que no s'ennegreixi, tot i que es recomana preparar el guacamole poc abans de portar-lo a taula.
Escaldeu els tomàquets i peleu-los. Trinxeu-los i barregeu-los amb la ceba.
Partiu els alvocats per la meitat. Amb l'ajuda d'una cullera, buideu-los i reserveu-ne els pinyols. Aixafeu els alvocats, com si féssiu puré, i barregeu-los amb la ceba i el tomàquet. Saleu-ho al vostre gust i deixeu-hi els pinyols dels alvocats enfonsats dins la pasta del guacamole fins a l'hora de servir-lo. Això farà que no s'ennegreixi, tot i que es recomana preparar el guacamole poc abans de portar-lo a taula.