Guisat de mongetes amb navalles

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les mongetes són molt riques en fibra soluble que millora la nostra flora intestinal i reforça les nostres defensesAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g mongetes del ganxet cuites
  • 1 llauna de navalles
  • 100 ml brou de pernil
  • 1 ceba tendra
  • 1 gra d'all
  • Farina
  • Julivert
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

1. Piquem un all i una ceba tendra i els cuinem amb un raig d'oli, durant 2 minuts.

2. Afegim les mongetes del ganxet cuites a la cassola, juntament amb el brou de pernil.

3. Ho remenem amb cura i ho deixem coure durant 3 minuts a foc suau.

4. Hi aboquem la llauna de navalles, amb el suc de la cocció inclòs, i ho coem durant 1 minut.

5. Piquem una mica de julivert i l'afegim a la cassola.

6. Finalment, afegim un rajolí d'oli i unes voltes de pebre.

Anar al contingut