Kavarma po vodenitxarski (Carn a l'estil de l'home que fa rodar la sínia) - Bulgària
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Karakia
- Cuina: Ivelina Slavova, Artesa de Segre
INGREDIENTS
- 1 kg de llom de porc
- 1 llauna de xampinyons
- 2 pebrots vermells
- 3 porros
- 1 ceba
PREPARACIÓ
Sofregiu la carn en una cassola amb oli d'oliva i deixeu que hi cogui durant uns 40 minuts.
Renteu i talleu menudes les verdures i afegiu-les a la cassola. Afegiu-hi també els xampinyons i la seva aigua. Deixeu que tot plegat faci xup-xup durant mitja hora més i ja tindreu aquest estofat llest.
El podeu servir, com va fer la Ivelina, amb un sarma d'acompanyament (recordeu que els sarma són els farcellets de fulla de parra amb arròs, coneguts en molts altres llocs com a dolma).
Renteu i talleu menudes les verdures i afegiu-les a la cassola. Afegiu-hi també els xampinyons i la seva aigua. Deixeu que tot plegat faci xup-xup durant mitja hora més i ja tindreu aquest estofat llest.
El podeu servir, com va fer la Ivelina, amb un sarma d'acompanyament (recordeu que els sarma són els farcellets de fulla de parra amb arròs, coneguts en molts altres llocs com a dolma).