Llaminera de porc amb castanyes

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 150 g castanyes torrades o en almívar

  • 1 llaminera de porc
  • 1 ceba
  • 1 all
  • 1 raig de moscatell
  • 150 ml nata per cuinar

PREPARACIÓ

  1. Coem les castanyes a la llar de foc amb flama. Si no, es poden coure també al forn, al microones, a l'airfryer o a la paella a foc fort sense oli durant 8 minuts, amb un tall a la pell perquè no explotin.
  2. Un cop cuites, les embolicarem amb un drap o paper perquè s'acabin de fer.
  3. Salpebrem la llaminera de porc i la untem amb una mica d'oli. La marquem a la paella calenta.
  4. Fem la salsa de castanyes.
  5. Tallem la llaminera a medallons i deixem que s'acabi de coure amb la salsa.
  6. Emplatarem la llaminera decorant-la amb làmines de castanyes torrades. 

 

SALSA DE CASTANYES 

  1. Piquem una ceba i la posem a sofregir a la mateixa paella on hem marcat la llaminera amb un rajolí d'oli.
  2. Hi afegim l'all i ho remenem.
  3. Hi aboquem un raig de moscatell i ho deixem reduir.
  4. Un cop reduït, hi afegim la nata i les castanyes torrades. En reservem un parell per decorar el plat.
  5. Ho passem tot pel braç elèctric.
Anar al contingut