Llaminera de porc amb castanyes
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
150 g castanyes torrades o en almívar
- 1 llaminera de porc
- 1 ceba
- 1 all
- 1 raig de moscatell
- 150 ml nata per cuinar
PREPARACIÓ
- Coem les castanyes a la llar de foc amb flama. Si no, es poden coure també al forn, al microones, a l'airfryer o a la paella a foc fort sense oli durant 8 minuts, amb un tall a la pell perquè no explotin.
- Un cop cuites, les embolicarem amb un drap o paper perquè s'acabin de fer.
- Salpebrem la llaminera de porc i la untem amb una mica d'oli. La marquem a la paella calenta.
- Fem la salsa de castanyes.
- Tallem la llaminera a medallons i deixem que s'acabi de coure amb la salsa.
- Emplatarem la llaminera decorant-la amb làmines de castanyes torrades.
SALSA DE CASTANYES
- Piquem una ceba i la posem a sofregir a la mateixa paella on hem marcat la llaminera amb un rajolí d'oli.
- Hi afegim l'all i ho remenem.
- Hi aboquem un raig de moscatell i ho deixem reduir.
- Un cop reduït, hi afegim la nata i les castanyes torrades. En reservem un parell per decorar el plat.
- Ho passem tot pel braç elèctric.