Milfulls de carbassó amb quatre formatges

- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Albert Tortosa
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casimiro, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de carbassons
- 200 g de formatge de Burgos
- 200 g de formatge de Rocafort
- 200 g de camembert
- 100 g de parmesà
- Per a la vinagreta:
- 30 g de mostassa
- 100 g de rocafort
- vinagre balsàmic
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, escalfeu l'oli en un cassó, ofegueu-hi el carbassó tallat en rodanxes durant un minut o un minut i mig i escorreu-lo.
A continuació, feu una capa de carbassó en una safata pel forn. Col·loqueu-hi a sobre una mica de Rocafort, camembert i formatge de Burgos. Feu una altra capa amb làmines de carbassó, una altre de formatges i acabeu amb una capa de carbassó. Després, cobriu-ho tot amb formatge parmesà i deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 4 o 5 minuts. Finalment, gratineu-ho durant un minut. Per fer la vinagreta de Rocafort, poseu el Rocafort, la mostassa i una mica de l'oli tebi d'ofegar el carbassó en un bol i remeneu-ho. Després, afegiu-hi el vinagre i torneu-ho a remenar. I ja per acabar, emplateu el milfulls i acompanyeu-ho amb enciam, tomàquet i cibulet. Finalment, poseu una mica de vinagreta de Rocafort per sobre del milfulls.
A continuació, feu una capa de carbassó en una safata pel forn. Col·loqueu-hi a sobre una mica de Rocafort, camembert i formatge de Burgos. Feu una altra capa amb làmines de carbassó, una altre de formatges i acabeu amb una capa de carbassó. Després, cobriu-ho tot amb formatge parmesà i deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 4 o 5 minuts. Finalment, gratineu-ho durant un minut. Per fer la vinagreta de Rocafort, poseu el Rocafort, la mostassa i una mica de l'oli tebi d'ofegar el carbassó en un bol i remeneu-ho. Després, afegiu-hi el vinagre i torneu-ho a remenar. I ja per acabar, emplateu el milfulls i acompanyeu-ho amb enciam, tomàquet i cibulet. Finalment, poseu una mica de vinagreta de Rocafort per sobre del milfulls.