Moniato amb curat d'ovella i tòfona
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Jan Fargas
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER 4 PERSONES
4 moniatos- 20 talls de cansalada ibèrica tallada molt fina;
- 100 g de camagrocs
- PER A LA CREMA DE CURAT D'OVELLA
- 150 g de nata 35%
- 75 g de curat d'ovella ratllat
- 1 pessic de sal
- PER ACOMPANYAR EL PLAT
- Tou de búfala de Montbrú amb tòfona negra
- Codonyat
- Torradetes
- Nous
PREPARACIÓ
- Escalivem els moniatos al forn a 160 ºC uns 45 minuts. Els traiem del forn i els deixem reposar embolicats amb un drap o paper de diari.
- Un cop freds, els pelem.
- Preparem la crema de formatge curat d'ovella.
- Saltem els camagrocs en una altra paella ben calenta amb una mica de sal primer, perquè treguin l'aigua. No han de quedar bullits. S'han de torrar una mica.
- Marquem els moniatos a la paella i els escalfem una mica amb oli.
- Muntem el plat posant-hi primer la crema de curat d'ovella i a sobre el moniato amb la cansalada tallada fina amb forma d'embolcall.
- Hi afegirem els camagrocs.
- Ho acompanyarem amb talls de tou de búfala de Montbrú, torradetes, nous i daus petits de codonyat.
CREMA DE FORMATGE CURAT D'OVELLA
- Ratllem el formatge de curat d'ovella.
- Aboquem la nata en un cassó i, quan estigui ben calenta, hi incorporem el formatge curat d'ovella.
- Ho deixem una estona perquè es cogui i quedi ben lligat.