Moniato amb curat d'ovella i tòfona

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Jan Fargas
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER 4 PERSONES

    4 moniatos
  • 20 talls de cansalada ibèrica tallada molt fina;
  • 100 g de camagrocs
  • PER A LA CREMA DE CURAT D'OVELLA
  • 150 g de nata 35%
  • 75 g de curat d'ovella ratllat
  • 1 pessic de sal
  • PER ACOMPANYAR EL PLAT
  • Tou de búfala de Montbrú amb tòfona negra
  • Codonyat
  • Torradetes
  • Nous

PREPARACIÓ

  1. Escalivem els moniatos al forn a 160 ºC uns 45 minuts. Els traiem del forn i els deixem reposar embolicats amb un drap o paper de diari.
  2. Un cop freds, els pelem.
  3. Preparem la crema de formatge curat d'ovella.
  4. Saltem els camagrocs en una altra paella ben calenta amb una mica de sal primer, perquè treguin l'aigua. No han de quedar bullits. S'han de torrar una mica.
  5. Marquem els moniatos a la paella i els escalfem una mica amb oli.
  6. Muntem el plat posant-hi primer la crema de curat d'ovella i a sobre el moniato amb la cansalada tallada fina amb forma d'embolcall.
  7. Hi afegirem els camagrocs.
  8. Ho acompanyarem amb talls de tou de búfala de Montbrú, torradetes, nous i daus petits de codonyat. 

 

CREMA DE FORMATGE CURAT D'OVELLA

  1. Ratllem el formatge de curat d'ovella.
  2. Aboquem la nata en un cassó i, quan estigui ben calenta, hi incorporem el formatge curat d'ovella.
  3. Ho deixem una estona perquè es cogui i quedi ben lligat. 
Anar al contingut