Mozzarella farcida

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Al contenir molta aigua, la mozzarella fresca és un dels formatges amb menys contingut en greix.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 RACIÓ

    125 g mozzarella fresca 

  • 20 ml de nata per cuinar 
  • 55 g pernil curat
  • 1 tomàquet d'amanir
  • Alfàbrega fresca
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Escates de sal
  •  

PREPARACIÓ

  1. Eixuguem una mozzarella de 125 g. Un cop eixuta, li fem un forat a la part superior amb la punta d'un ganivet i buidem la part interior amb una cullera amb molta cura de no trencar les vores.
  2. Deixem la part que hem tret de mozzarella al got batedor.
  3. Afegim 20 ml de nata per cuinar al got batedor i ho triturem perquè s'integrin els dos ingredients.
  4. Tallem a daus petits 55 g de pernil curat i els saltem en una paella
  5. Tallem unes fulles d'alfàbrega i les afegim a la barreja de nata i mozzarella. Hi posem els daus de pernil i una mica de pebre negre. 
  6. Farcim la mozzarella que teníem buida amb aquesta stracciatella casolana de pernil.
  7. Tallem a llesques un tomàquet d'amanir gros i l'emplatem.
  8. Amanim el tomàquet amb sal en escates i oli d'oliva extra verge.
  9. Posem la mozzarella al centre del tomàquet i ho rematem amb unes fulles petites d'alfàbrega.
Anar al contingut