Mozzarella farcida
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
Al contenir molta aigua, la mozzarella fresca és un dels formatges amb menys contingut en greix.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
1 RACIÓ
125 g mozzarella fresca
- 20 ml de nata per cuinar
- 55 g pernil curat
- 1 tomàquet d'amanir
- Alfàbrega fresca
- Oli OVE
- Pebre negre
- Escates de sal
PREPARACIÓ
- Eixuguem una mozzarella de 125 g. Un cop eixuta, li fem un forat a la part superior amb la punta d'un ganivet i buidem la part interior amb una cullera amb molta cura de no trencar les vores.
- Deixem la part que hem tret de mozzarella al got batedor.
- Afegim 20 ml de nata per cuinar al got batedor i ho triturem perquè s'integrin els dos ingredients.
- Tallem a daus petits 55 g de pernil curat i els saltem en una paella
- Tallem unes fulles d'alfàbrega i les afegim a la barreja de nata i mozzarella. Hi posem els daus de pernil i una mica de pebre negre.
- Farcim la mozzarella que teníem buida amb aquesta stracciatella casolana de pernil.
- Tallem a llesques un tomàquet d'amanir gros i l'emplatem.
- Amanim el tomàquet amb sal en escates i oli d'oliva extra verge.
- Posem la mozzarella al centre del tomàquet i ho rematem amb unes fulles petites d'alfàbrega.