Naan amb col i papada
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES:
250 g farina mitja força- 10 g sucre
- 5 g impulsor
- 5 g bicarbonat
- 30 ml oli OVE
- 10 nous
- 8 fulles col xinesa
- 1 iogurt
- Papada ibèrica
- Sagí
- Sal
PREPARACIÓ
- Elaborem el pastó del naan. En un bol d'una pastadora, hi barregem 250 g de farina de mitja força, 5 g d'impulsor, 5 g de bicarbonat, 10 g de sucre, 1 cullerada de sal, 1 iogurt i 30 ml d'oli OVE.
- Ho barregem amb una pastadora (o si no en teniu, a mà).
- Ho deixem reposar 1 hora a la nevera.
- Preparem el farcit. Tallem a xifonada 8 fulles de col xinesa.
- Aboquem un tros de sagí en una paella calenta, perquè es fongui. L'ajudem amb un raig d'oli d'oliva.
- Mentre el sagí es desfà, obrim, pelem i maltallem 10 nous. Les reservem.
- Enretirem la part del sagí que no es desfà i hi afegim la col xinesa. La saltem. Hi afegim un raig d'aigua. Quan la tinguem a punt, apaguem el foc i hi afegim les nous. Ho deixem reposar.
- Recuperem la massa i la dividim en 4 talls.
- Formem els naans estirant la massa amb un corró.
- Coem els naans en una paella sense oli.
- Per acabar, posem la col i les nous a sobre.
