Naan amb col i papada

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les nous son riques en greixos saludables, anomenats poliinsaturats, i també en vitamina E, ambdós nutrients importants per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    250 g farina mitja força
  • 10 g sucre
  • 5 g impulsor
  • 5 g bicarbonat
  • 30 ml oli OVE
  • 10 nous
  • 8 fulles col xinesa
  • 1 iogurt 
  • Papada ibèrica
  • Sagí
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Elaborem el pastó del naan. En un bol d'una pastadora, hi barregem 250 g de farina de mitja força, 5 g d'impulsor, 5 g de bicarbonat, 10 g de sucre, 1 cullerada de sal, 1 iogurt i 30 ml d'oli OVE.
  2. Ho barregem amb una pastadora (o si no en teniu, a mà).
  3. Ho deixem reposar 1 hora a la nevera.
  4. Preparem el farcit. Tallem a xifonada 8 fulles de col xinesa.
  5. Aboquem un tros de sagí en una paella calenta, perquè es fongui. L'ajudem amb un raig d'oli d'oliva.
  6. Mentre el sagí es desfà, obrim, pelem i maltallem 10 nous. Les reservem.
  7. Enretirem la part del sagí que no es desfà i hi afegim la col xinesa. La saltem. Hi afegim un raig d'aigua. Quan la tinguem a punt, apaguem el foc i hi afegim les nous. Ho deixem reposar.
  8. Recuperem la massa i la dividim en 4 talls.
  9. Formem els naans estirant la massa amb un corró.
  10. Coem els naans en una paella sense oli.
  11. Per acabar, posem la col i les nous a sobre.
Anar al contingut