Nuggets de bolets
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
- 100 g xiitakes
- 80 g iogurt
- 60 g farina de galeta
- 40 g parmesà ratllat
- 1 ou
- 1 llimona
- Farina
- Oli de girasol
- Mostassa antiga
- Pebre negre
PREPARACIÓ
- Posem a escalfar una paella amb oli de fregir.
- Mentrestant, preparem els bolets. Enretirem els peduncles de 100 g de xiitakes, els tallem per la meitat i els salem.
- Preparem el kit de fregir: un bol amb farina, en què hi posem una mica de pebre negre; un altre amb 1 ou, que batem; i un tercer amb farina de galeta amb una mica de parmesà ratllat.
- Arrebossem els bolets: primer la farina, després l'ou i, finalment, el pa ratllat.
- Fregim els bolets.
- Mentre es fregeixen, preparem una salsa. En un bol hi barregem 80 g de iogurt, 1 raig de suc de llimona i 20 g de mostassa antiga.
