Nuggets de bolets

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els bolets estan compostos per un 90% d'aigua, tenen quantitats discretes de hidrats de carboni i proteïnes, i destaquen pel seu contingut en potassi, fòsfor i sodi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

  • 100 g xiitakes
  • 80 g iogurt
  • 60 g farina de galeta
  • 40 g parmesà ratllat
  • 1 ou
  • 1 llimona
  • Farina
  • Oli de girasol
  • Mostassa antiga
  • Pebre negre

PREPARACIÓ

  1. Posem a escalfar una paella amb oli de fregir.
  2. Mentrestant, preparem els bolets. Enretirem els peduncles de 100 g de xiitakes, els tallem per la meitat i els salem.
  3. Preparem el kit de fregir: un bol amb farina, en què hi posem una mica de pebre negre; un altre amb 1 ou, que batem; i un tercer amb farina de galeta amb una mica de parmesà ratllat.
  4. Arrebossem els bolets: primer la farina, després l'ou i, finalment, el pa ratllat.
  5. Fregim els bolets.
  6. Mentre es fregeixen, preparem una salsa. En un bol hi barregem 80 g de iogurt, 1 raig de suc de llimona i 20 g de mostassa antiga.
Anar al contingut