Orelletes pim pam

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La matafaluga, també anomenada anís verd, de gust aromàtic i dolç, si afegim la llavor a la recepta l'enriqueix de vitamines i mineralsAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:

    4 masses per a crestes

    1 llimona

    Mel

    Sucre

    Sèsam negre

    Matafaluga

    Farina

PREPARACIÓ

  1. Posem farina damunt una fusta. Hi posem una cresta i l'empolsem amb més farina. L'estirem amb un corró i això ho fem amb les altres 3.
  2. En una paella amb l'oli ben calent hi fregim les 4 orelletes que quedin enrossides. Després les traiem i les deixem en un plat.
  3. Fem una barreja de sucre i matafaluga que matxuquem en un morter.
  4. Passem les orelletes per la barreja fins que quedin ben recobertes.
  5. Preparem la salsa de mel posant en un bol 3 cullerades de mel, el suc de mitja llimona i sèsam negre. 
  6. Ho emplatem en una safata amb les orelletes i el bol amb la salsa al costat.

 

Anar al contingut