Orelletes pim pam
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La matafaluga, també anomenada anís verd, de gust aromàtic i dolç, si afegim la llavor a la recepta l'enriqueix de vitamines i mineralsAmb la col·laboració de:

INGREDIENTS
Ingredients per a 1 persona:
4 masses per a crestes
1 llimona
Mel
Sucre
Sèsam negre
Matafaluga
Farina
PREPARACIÓ
- Posem farina damunt una fusta. Hi posem una cresta i l'empolsem amb més farina. L'estirem amb un corró i això ho fem amb les altres 3.
- En una paella amb l'oli ben calent hi fregim les 4 orelletes que quedin enrossides. Després les traiem i les deixem en un plat.
- Fem una barreja de sucre i matafaluga que matxuquem en un morter.
- Passem les orelletes per la barreja fins que quedin ben recobertes.
- Preparem la salsa de mel posant en un bol 3 cullerades de mel, el suc de mitja llimona i sèsam negre.
- Ho emplatem en una safata amb les orelletes i el bol amb la salsa al costat.