Ous ferrats amb puré de patates i sobrassada
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Vilà
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Alkimia, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 ous d'ànec
- oli d'oliva
- sal Maldon
- 4 talls de sobrassada
- 12 daus de codony
- Per al puré de patates:
- 400 g de patates
- 100 g de mantega
- 60 g de nata
- sal
PREPARACIÓ
- Bulliu les patates pelades i tallades a trossos en un cassó amb aigua.
- Quan estiguin cuites, escorreu-les i afegiu-hi la mantega fosa, la nata i la sal. Aixafeu-ho tot amb una forquilla.
- A continuació, fregiu l'ou d'ànec en un cassó amb molt oli calent.
- Mentrestant, torreu la sobrassada en una paella sense oli.
- I ja per acabar, emplateu el puré i poseu-hi a sobre l'ou, la sobrassada i uns daus de codony. Podeu guarnir el plat amb sal Maldon i un raig d'oli d'oliva.