Pancakes de cacau
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
200 g de farina
200 g de cacau en pols
10 g d'impulsor
100 g de sucre
2 ous
220 g de llet
1 cullerada sopera d'oli de gira-sol
1 cullerada sopera de suc de llimona
PREPARACIÓ
- Batem els ous en un bol i hi afegim el sucre.
- Ho remenem i hi afegim una cullarada d'oli de gira-sol i una cullerada de suc de llimona.
- Sense parar de remenar, hi posem la llet.
- En un altre bol barregem els ingredients secs: la farina, el llevat i el cacau en pols.
- Els incorporem a poc a poc al bol dels líquids mentre ho anem remenant.
- Un cop tinguem la massa feta, la deixem reposar uns quinze minuts.
- Escalfem una paella al foc i anem fent pancakes amb la massa.
- Els pancakes se serveixen un sobre l'altre, amb una mica de nata o xocolata desfeta per sobre i acompanyats de fruita o gelat.