Pancakes de cacau

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 200 g de farina

    200 g de cacau en pols

    10 g d'impulsor

    100 g de sucre

    2 ous

    220 g de llet

    1 cullerada sopera d'oli de gira-sol

    1 cullerada sopera de suc de llimona

PREPARACIÓ

  1. Batem els ous en un bol i hi afegim el sucre.
  2. Ho remenem i hi afegim una cullarada d'oli de gira-sol i una cullerada de suc de llimona. 
  3. Sense parar de remenar, hi posem la llet.
  4. En un altre bol barregem els ingredients secs: la farina, el llevat i el cacau en pols.
  5. Els incorporem a poc a poc al bol dels líquids mentre ho anem remenant.
  6. Un cop tinguem la massa feta, la deixem reposar uns quinze minuts.
  7. Escalfem una paella al foc i anem fent pancakes amb la massa.
  8. Els pancakes se serveixen un sobre l'altre, amb una mica de nata o xocolata desfeta per sobre i acompanyats de fruita o gelat. 
Anar al contingut