Pastís Bourdaloue

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Sofia Janer
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Pasta brisa o cassoletes per fer la base del pastís

  • Farina d'ametlla
  • Peres en almívar ben escorregudes
  • Mantega
  • Sucre
  • Farina de blat
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Muntem la mantega amb el robot i hi afegim el sucre llustre. Amb la màquina o espàtula ho remenem.
  2. Hi incorporem la farina d'ametlla i ho remenem.
  3. Hi afegim l'ou batut.
  4. Seguidament, hi incorporem la sal i la farina de blat.
  5. Ho posem tot en una mànega pastissera i omplim les cassoletes amb aquest farcit.
  6. Hi incorporem la pera en almívar tallada a rodanxes fines separant lleugerament els talls amb la mà i desant la mitja pera sobre la cassoleta amb delicadesa, amb l'ajuda d'una espàtula.
  7. Decorem les cassoletes amb ametlles laminades.
  8. Posarem les cassoletes al forn, vigilant que no es cremin. 
Anar al contingut