Pastís Bourdaloue
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Sofia Janer
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
Pasta brisa o cassoletes per fer la base del pastís
- Farina d'ametlla
- Peres en almívar ben escorregudes
- Mantega
- Sucre
- Farina de blat
- Sal
PREPARACIÓ
- Muntem la mantega amb el robot i hi afegim el sucre llustre. Amb la màquina o espàtula ho remenem.
- Hi incorporem la farina d'ametlla i ho remenem.
- Hi afegim l'ou batut.
- Seguidament, hi incorporem la sal i la farina de blat.
- Ho posem tot en una mànega pastissera i omplim les cassoletes amb aquest farcit.
- Hi incorporem la pera en almívar tallada a rodanxes fines separant lleugerament els talls amb la mà i desant la mitja pera sobre la cassoleta amb delicadesa, amb l'ajuda d'una espàtula.
- Decorem les cassoletes amb ametlles laminades.
- Posarem les cassoletes al forn, vigilant que no es cremin.